昭和ボストン:Coming of Age

Congratulations to Showa Boston students on their Coming of Age today!
We were joined by Showa Women’s University Chancellor Mariko Bando, Massachusetts State Representative Keiko Orrall, Consul General Rokuichiro Michii, and our student speaker Erika Kishi.