昭和ボストンで毎年恒例のお盆祭りを開催します!

昭和ボストンでは8月23日(金)に毎年恒例のお盆祭りを開催します!
ご家族やお友達と一緒にどなたでも自由にご参加いただけます。音楽やダンス、日本のゲームなど、楽しいアクティビティをご用意してお待ちしています。

Showa Annual OBON Event

Friday, August 23rd, 5-7:15 PM ※weather-permitting

Bring a chair, a picnic dinner or snacks, your friends and family to enjoy an outdoor cultural event.
The event will include: music, dancing, popcorn, snow cones, Japanese games and, of course, opportunities for you to chat with students. Free and fun for all ages!