昭和女子大学 SHOWA WOMEN'S UNIVERSITY

お知らせ

お知らせ お知らせ
  1. トップ>
  2. お知らせ>
  3. Invitation to O…

お知らせ

Invitation to Open Lecture by Professor Naohiro Yashiro

The Institute of Contemporary Asian Studies, Temple University Japan Campus, and Showa Women’s University are cohosting a lecture by Professor Naohiro Yashiro on March 7th (Tue).

Professor Yashiro, who is Dean of the Faculty of Global Business and Director of the Business Research Institute at Showa Women’s University will discuss “Labor Market Reform in Abenomics.”

The lecture is open to the public. Please see the attached announcement for details.

Date:Tuesday, March 7, 2017
Time:7:30 p.m. – 9:00 p.m. (doors open at 7:00 p.m.)
Venue:Room 5L44, 5th floor of the 80th Anniversary Building, Showa Women’s University

Speaker: Naohiro Yashiro, Dean of Global Business Department and Director of the Business Research Institute at the Showa Women’s University
Moderator:Robert Dujarric, Director of ICAS
Admission:Free. Open to public
Language:English
RSVP:icas@tuj.temple.edu
* If you RSVP you are automatically registered. If possible, we ask you to RSVP but we always welcome participants even you do not RSVP.
* RSVPなしでも参加できますので、直接会場へお越しください。